top of page

TERMES I CONDICIONS D'ÚS

INFORMACIÓ RELLEVANT

És requisit necessari per a l'adquisició dels productes que s'ofereixen en aquest lloc, que llegiu i accepteu els següents Termes i Condicions que a continuació es redacten. L'ús dels nostres serveis així com la compra dels nostres productes implicarà que vós heu llegit i acceptat els Termes i Condicions d'Ús en el present document. Tots els productes que són oferts pel nostre lloc web podrien ser creats, cobrats, enviats o presentats per una pàgina web tercera i en tal cas estarien subjectes als seus propis Termes i Condicions. En alguns casos, per a adquirir un producte, serà necessari el registre per part de l'usuari, amb ingrés de dades personals fidedignes i definició d'una contrasenya.

L'usuari pot triar i canviar la clau per al seu accés d'administració del compte en qualsevol moment, en cas que s'hagi registrat i que sigui necessari per a la compra d'algun dels nostres productes. www.vidazerowaste.es no n'assumeix la responsabilitat en cas que lliureu aquesta clau a tercers.

Totes les compres i transaccions que es duguin a terme per mitjà d'aquest lloc web, estan subjectes a un procés de confirmació i verificació, el qual podria incloure la verificació de l'estoc i disponibilitat de producte, validació de la forma de pagament, validació de la factura (en cas d'existir) i el compliment de les condicions requerides pel mitjà de pagament seleccionat. En alguns casos pot ser que es requereixi una verificació per mitjà de correu electrònic.

Els preus dels productes oferts en aquesta Botiga Online són vàlids solament en les compres realitzades en aquest lloc web.

 

LLICÈNCIA

VIDA ZERO WASTE, SCP a través del seu lloc web concedeix una llicència perquè els usuaris utilitzin els productes que són venuts en aquest lloc web d'acord amb els Termes i Condicions que es descriuen en aquest document.

ÚS NO AUTORITZAT

En cas que apliqueu (per a venda de programari, templets, o un altre producte de disseny i programació) no podeu col·locar cap dels nostres productes, modificat o sense modificar, en un CD, lloc web o cap altre mitjà i oferir-los per a la redistribució o la revenda de cap mena.

 

PROPIETAT

No podeu declarar propietat intel·lectual o exclusiva a cap dels nostres productes, modificat o sense modificar. Tots els productes són propietat dels proveïdors del contingut. En cas que no s'especifiqui el contrari, els nostres productes es proporcionen sense cap mena de garantia, expressa o implícita. En cap cas aquesta companyia serà responsables de cap dany incloent, però no limitat, a danys directes, indirectes, especials, fortuïts o conseqüents o altres pèrdues resultants de l'ús o de la impossibilitat d'utilitzar els nostres productes.

COMPROBACIÓ ANTIFRAU

La compra del client pot ser ajornada per a la comprovació antifrau. També pot ser suspesa per més temps per a una recerca més rigorosa, per a evitar transaccions fraudulentes.

PRIVACITAT

www.vidazerowaste.es garanteix que la informació personal queenvieu compta amb la seguretat necessària. Les dades ingressades per l'usuari o en el cas de requerir una validació de les comandes no seran lliurades a tercers, tret que hagi de ser revelada en compliment a una ordre judicial o requeriments legals.

La subscripció a butlletins de correus electrònics publicitaris és voluntària i pot ser seleccionada al moment de crear el seu compte.

VIDA ZERO WASTE, SCP reserva els drets de canviar o de modificar aquests termes sense previ avís.

bottom of page